Renk Seçin : Siyah Turuncu Mavi Kırmızı Mor Yesil

Yürütme Kurulu Toplantısı

Kent Konseyi daha etkin olacak

Geçtiğimiz günlerde yaptığı olağan genel kurul ile yürütme kurulu üyelerini belirleyen Çorum Kent Konseyi…

2

Geçtiğimiz günlerde yaptığı olağan genel kurul ile yürütme kurulu üyelerini belirleyen Çorum Kent Konseyi, ilk toplantısında yürütme kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yaptı.

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada bundan sonra kent konseyinin etkin bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Kent konseylerinin her ilde kendine özgü bir yapısının olduğunu dile getiren Candan, “Kent Konseyi, kentlilik bilincinin pekişmesi ve yaygınlaşması amacıyla etkinlikleri ortaya koyacaktır. Çağdaş yerel yönetişim anlayışı çerçevesinde katılımcılığın artırılması için çalışma grupları oluşturacağız. Yaşam standartlarının yükseldiği bir huzur ve sosyal barış şehri oluşturmada Kent Konseyi’ne sorumluluk düşmektedir. Barışın ve kardeşliğin en güzel örneklerini vermek, model alınan bir kent konseyine sorumluluk düşmektedir. Barışın ve kardeşliğin en güzel örneklerini vermek, model alınan bir kent konseyi oluşturmak hususunda kararlıyız. Yürütme kuruluna seçilen arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Kent Konseyinde her düşünceyi temsil eden bir kişinin olduğunun altını çizen Turhan Candan, sivil toplum kuruluşlarıyla da uyum içerisinde çalışmaya özen göstereceklerini kaydetti.

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan’ın başkanlığında ve Haşim Eğer, Mehmet Aydın, Osman Yüztgenç, Halil İbrahim Aşgın, Hanife Nuran Hakyemez, Şahiste Uçar, Burak Köse, Ayhan Boyraz, Mustafa Hekim ve Tahir Eşkil’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Kadın Meclisi, Çocuk Meclisi, Gençlik Meclisi ve Engelli Meclisi ile ilgili çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. Toplantıda ayrıca, Kent Konseyi Başkan Yardımcılığına Ensar Vakfı Başkanı Halil İbrahim Aşgın getirildi.

 

Haberin fotoğraf galerisi için tıklayınız…

Duyurular

  • Gençlik Meclisi etkinliği 06 Nisan Perşembe günü 22.00’de, Valimiz Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Tarihi Veli Paşa Hanı’nda bir araya geleceğiz.

    05.04.2023
  • 18 Mart Çanakkale Zaferi Çorum Şehitliği Anma Proğramı 18 Mart Cumartesi Saat 06:00

    17.03.2023


Çorum Kent Konseyi | Tüm hakları saklıdır | İzinsiz kopyalama yapılamaz | Made With ßy Serkan Demir | [2014-2020]